Muğla Büyükşehir Belediyesi fitness salonu açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi fitness salonu açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapabilmeleri için sürdürdüğü çalışmalarına ve projelerine bir yenisini daha ekledi. Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde fitness salonu açıldı. Menteşe ilçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu'ndaki salon, genel kas gruplarına ve kardiyo egzersizlerine yönelik çeşitli kondisyon aletleriyle hafta içi 18.00-22.00, cumartesi günleri 10.00-14.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ayrıca uzman fitness antrenörü eşliğinde, altyapı sporcularına yönelik güç geliştirme ve dayanıklılık antrenmanları yapılıyor.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan Vekili Ali İnan, sekiz aylık bir çalışma sonucu fitness salonunu hizmete sunduklarını söyledi. İnan, "Fitness salonumuzda 58 kayıtlı üyemiz olmakla birlikte 50 sabit katılımcımız var. Her yaş grubuna ve her ihtiyaca hitap edebilecek kapasitedeki salonumuzda üyelerimize, uzman fitness antrenörümüz eşlik ediyor. Sağlıklı ve sağlam kalmak, kilo alımına dur demek ve egzersizi hayatının bir parçası yapmak isteyen herkesi, salonumuzda spor yapmaya davet ediyoruz." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesi için çalışmalar ve projeler ürettiklerini söyledi. Gürün, "Vatandaşlarımızın ve her branştan amatör spor kulübü sporcularının kondisyon çalışmalarını yapmaları için güzel bir alan olan fitness salonumuzu açtık. Amacımız, bu tarz faaliyetlerle ilgili ihtiyaçları karşılamak. Ayrıca birbirlerini normal yaşamlarında tanıma fırsatı bulamayan hemşehrilerimizi biraraya getirerek, birlikte spor yapmalarını ve burada oluşacak dostluklarla hemşehrilik duygularını arttırarak pekişmesini sağlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Muğla Büyükşehir Belediyesi fitness salonu açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER