Muğla şehidini uğurluyor

Muğla şehidini uğurluyor

Hakkari Dağlıca'da teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan sözleşmeli piyade er Adnan Ergen için Muğla'nın Seydikemer ilçesi Eşen Mahallesi'nde bulunan baba ocağında tören düzenlendi.

Eşen Mahallesi'nde askeri tören için meydanda düzenleme yapıldı, taziye çadırları kuruldu. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Mahalle giriş ve çıkışlarında jandarma kontrol noktaları oluşturuldu. Bayraklar ile donatılan mahalle, çevre köylerden cenaze için gelenlerle doldu.

Şehit sözleşmeli piyade er Adnan Ergen'in baba ocağında Kur'an okutuldu. Şehit annesi Hacer Ergene taziyeleri kabul etti. Şehit babası Mehmet Ergen dün şehit haberini aldıktan sonra kalp rahatsızlığı geçirmişti. Baba, halen Fethiye Devlet Hastanesi'nde gözlem altında tutuluyor.

Şehit sözleşmeli piyade er Adnan Ergen'nin cenazesi, Van Helikopter Filo Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından hava yolu ile Muğla'nın Dalaman ilçesinde bulunan havaalanına getirilecek. Buradan da Seydikemer ilçesi Eşen Mahallesi'nde bulunan baba ocağına karayolu ile götürülecek. Baba ocağında helallik alındıktan sonra yapılan askeri törenin ardından Eşen Mahallesi mezarlığına defnedilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Muğla şehidini uğurluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER