Muhalefetin reytingleri Erdoğan’ın ayarını bozmuş....
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 3 2018
24 Haziran seçimlerinde muhalefet oyunu yönlendiren aktör olarak sahada yer alırken bu kez iktidar savunma pozisyonunda gözüküyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise hem mitingler de hem de çıktığı TV programlarında önceki yıllara oranla ciddi bir düşüş yaşıyor. CHP adayı Muharrem İnce ise Habertürk TV’dek son canlı yayınında reyting rekoru kırdı.
Erdoğan, Saadet adayı Temel Karamollaoğlu’nu dahi geçemedi son olarak. Kulislere yansıyan bilgilere göre AKP lideri bu durumdan epey rahatsız.
Gazete Duvar’da yer alan habere göre, İnce’nin önce CNN Türk, ardından da Habertürk’te konuk olduğu canlı yayınların Survivor’ı da geride bırakarak reyting rekorları kırması, Erdoğan’ı sinirlendirmiş.
Erdoğan’ın yakın çevresine kendi çıktığı yayınların reytinginin İnce’nin gerisinde kalmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öne sürülürken medya geri kalan adaylara kendi ifadeleriyle adeta ambargo uyguluyor.
Ancak burada bir esneme olması söz konusu. Zira İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 5 Haziran Salı günü akşamı Habertürk’te Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına konuk olacak, bir sonraki gün yani 6 Haziran Çarşamba da FOX TV’nin yayınına katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 5 Haziran Salı günü CNN Türk’ün canlı yayın konuğu…
HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen seçim bölgesinde yapacağı mitinge katılımı arttırmak için sosyal medya hesabından “Cumhur ittifakı ile ilgili Kars fıkrasını dinlemek istiyorsanız 13.00’de Cumhuriyet meydanına bekliyoruz” çağrısı yaptı.
Miting meydanına fıkrayı dinlemek için giden oldu mu bilmiyoruz ama Bilgen de şiddetli yağmur altında gerçekleşen mitingde söz verdiği fıkrayı anlatacak imkân bulamadı. Böyle olunca fıkra partinin akşam verdiği iftar yemeğine kaldı. İftarın hemen ardından mikrofonu eline alan Bilgen söz verdiği Kars fıkrasını şöyle anla
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor3.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var4.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'5.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti
6.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi7.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Bunaltıcı sıkıntılar10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...

Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenek...

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...


