Bahçeli "o adayı" öve öve bitiremedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağanüstü kongre isteyen muhalif adayların partiden ihraç edilip edilmeyeceği yönündeki soruya cevap verdi. Bahçeli muhalif adaylarla ilgili, "Biraz sabırlı olursak mükemmel bir dosya hazırlanacaktır" ifadesini kullandı.

MHP'de muhalif adaylar ihraç edilecek mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Konuşmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.


"TEK ÜLKÜCÜ KORAY AYDIN'DIR"


Muhalif adaylardan Koray AydınMeral Akşener'i eleştirdiği için tebrik eden Bahçeli, "Koray Aydın bey ülkü ocaklarından yetişmiş, değerli bir dava insanıdır. Partimizin birçok kademelerinde görev yapmıştır. Adayların içerisinde tek ülkücü kendisidir. Olayları görmüş ve uyarma görevini yapmıştır. Tebrik ediyorum" dedi.


İHRAÇ ETMEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI: MÜKEMMEL BİR DOSYA HAZIRLANIYOR


Muhalif adaylar hakkında disiplin süreci başlatılacağı ve ihraç edileceği söylentilerini de değerlendiren Bahçeli, "İncelemelerimiz devam ediyor. Her gün disiplin kapsamına giren yeni oluşumlar tavırlar ve sözler var.  Biraz sabırlı olursak mükemmel  bir dosya hazırlanacaktır."
<< Önceki Haber Bahçeli "o adayı" öve öve bitiremedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER