Muhsin Yazıcıoğlu duruşmasında olay

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 5 kişi ile birlikte helikopter kazasında ölümleriyle ilgili olarak yargılanan dönemin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen'in duruşması sırasında yol kapatan gruba polis copla müdahale etti.

Muhsin Yazıcıoğlu duruşmasında olay

Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin 25 Mart 2009'da hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili olarak dönemin Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'ye, Yazıcıoğlu'nun yaralı kurtulduğu bilgi notunu gönderen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla açılan davanın 8'inci duruşması Kahramanmaraş Adliyesi'nde başladı. 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde öğleden sonra başlayan duruşmaya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile partililer katıldı.



Duruşmanın devam ettiği sırada adliye önünde ellerinde dövizlerle toplanan grup, 'Adalet istiyoruz' diyerek caddeyi trafiğe kapattı. Polisin dağılmalarını istediği grup, İstiklal Marşı'nı okuyarak eylemlerini sürdürdü. Uzun araç trafiğinin oluştuğu yolda eylemlerine son verip dağılmaya başlayan gruptakiler ile polis arasında gerginlik yaşandı. Kalabalıktakiler polislere şişe atarken, polis de copla grubu dağıttı.


<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlu duruşmasında olay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER