[Murat Çetin] Devran döner!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 28 2022
Türkiye’de gazeteci olmak ya da köşe yazısı yazmak kadar kolay bir şey yok
![[Murat Çetin] Devran döner!](http://image.writeclouds.com/Images/News/20220428/67898814_murat_cetin.jpg)
MURAT ÇETİN- SAMANYOLUHABER.COM
Türkiye’de gazeteci olmak ya da köşe yazısı yazmak kadar kolay bir şey yok. Zira o kadar hızlı bir gündem akıyor ki “ne yazacağım?” derdine düşmüyorsunuz. İşte bunun son örneği Gezi Davası ile ilgili verilen karar. Bu davadan önce beraat eden Osman Kavala bu defa müebbet hapse mahkûm oldu. Şimdi bu hukuk garabetinin neresinden tutacaksınız? Hukuk eliyle katliam yapılıyor.
Bir yandan bu olurken bir yandan da Cumhuriyetin temsilcisi olması gereken bir Cumhurbaşkanı çıkıyor legal bir parti olan HDP’nin Meclis’te olmaması gerektiğini savunuyor. Hem de nerede, cumhurun mekânı olması gereken bir yerde! Hem de kimin karşısında; Yüksek yargı organlarının mensuplarının karşısında. Keşke Cumhurbaşkanı konuşurken görevinin şeref ve hasiyetine sahip bir yüksek yargı mensubu çıkıp itiraz etseydi, deseydi ki, “Biz hukuk devletin değil miyiz, nasıl böyle konuşabiliyorsunuz?”
Yazık hem de çok yazık! Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlar ülkesine döndü Türkiye! Siyasal İslam'ın temsilcisi olduğunu savunan bir partinin elinde hızla uçuruma doğru sürükleniyor. O kadar kötü ki her şey, ne elde kalacak onu bile kestirmek çok güç! Türkiye sanki bilinçli olarak bir bir kaos ortamına doğru götürülmek isteniyor. İktidar sahipleri, iktidar nimetlerinden yararlananlar bunları görse bile ya korkularından ya da çıkarları gereği susuyorlar. Türkiye’de tam bir korku iklimi var, kendisini muhalif diye tanımlayan birçok isim bile korkudan tam olarak gerçekleri açıklayamıyor. Konuşması zamanında konuşmayanlardan sadece cılız sesler çıkıyor. Hal böyle olunca da muktedirler daha da şımarıyor ve her şeyi yapabileceklerine inanıyorlar.
Ülke tam anlamıyla karanlık kuşağına girmek üzere. Köprüden önceki son çıkış noktasındayız. Bilemiyorum ülke bu uçurama yuvarlanmadan önce kurtuluşa erebilecek mi? Yoksa bu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.MESEM’i protesto ettikleri için tutuklanan 16 kişi tahliye edildi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







