Muş Belediyesi, engelli personelleri unutmadı


Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile belediyedeki engelli personellerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Asya, burada yaptığı konuşmada, "En büyük gayemiz engellilere engelsiz hayat sunmaktır. Bizler birer aileyiz. Mesai arkadaşı olarak birlikte bu memlekete hizmet ediyoruz. Her türlü sorun ve sıkıntınızı dinlemeye ve bunlara çözüm üretmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

"Bizler sizleri hiçbir zaman engelli olarak görmedik." diyen Başkan Asya, şunları kaydetti: "Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum. Ama hakikaten belediyede işini layıkıyla yapanların başında sizler geliyorsunuz. Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. Bizler buna iman etmişiz. Görüyoruz ki engelli kardeşlerimizin el atmış olduğu birçok işi herhangi bir engeli olmayan yüzlerce kişi yapamıyor. Engelli kardeşlerimize yönelik son derece hassas bir yönetim anlayışı sergilemeye çalışıyoruz. Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yaşayabileceğiniz en küçük sıkıntınızda yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşüncelerle bütün engelli kardeşlerimin gününü tekrar tebrik eder, saygılar sunarım." CİHAN
<< Önceki Haber Muş Belediyesi, engelli personelleri unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER