Musk: Mars'a yolculuk 2024'te
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 22 2020
Özel uzay şirketi SpaceX'in sahibi ve CEO'su olan Elon Musk Mars yolculuğu için tarih verdi.
SpaceX'ten Mars misyonu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Özel uzay şirketi SpaceX'in sahibi ve CEO'su olan Elon Musk Mars yolculuğu için tarih verdi.
Elon Musk, Starship gezegenler arası taşıma sisteminin ilk Mars yolculuğuna 2024'te çıkabileceğini söyledi.
Konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, SpaceX'in Starship uzay aracının ilk Mars görevi insansız olacak.
Şirket Starship'i 2021 yılı itibarıyla uzaya taşımayı, 2022 yılında insansız, 2023'te ise insanlı Ay görevlerine çıkmayı hedefliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti4.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!5.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!
6.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi7.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!8.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!9.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!10.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...

Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını v...

AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!


