Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden oruç polemiğine girdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 27 2016
Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında oruç tutmuyor izlenimi yaratmak isteyen birini adeta yerden yere vurdu.

Özellikle Huber Köşkü’nde katıldığı iftar daveti sonrasında sosyal medyada olay olan ve hakkında çok sayıda paylaşım yapılan Mustafa Ceceli, bu yorumların bazılarına sert tepki göstermiş ve hesabından ağır ithamlarda bulunmuştu. Sonrasında bu paylaşımlarını silen Mustafa Ceceli, geride bıraktığımız günlerde Yalova’daydı burada aile ziyaretleri yapan Mustafa Ceceli, yaptığı paylaşımları kasıtlı bir şekilde kendisi aleyhinde kullanılan bir kişiye yine sosyal medya hesabı üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








