Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden oruç polemiğine girdi

Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında oruç tutmuyor izlenimi yaratmak isteyen birini adeta yerden yere vurdu.

Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden oruç polemiğine girdi

Özellikle Huber Köşkü’nde katıldığı iftar daveti sonrasında sosyal medyada olay olan ve hakkında çok sayıda paylaşım yapılan Mustafa Ceceli, bu yorumların bazılarına sert tepki göstermiş ve hesabından ağır ithamlarda bulunmuştu. Sonrasında bu paylaşımlarını silen Mustafa Ceceli, geride bıraktığımız günlerde Yalova’daydı burada aile ziyaretleri yapan Mustafa Ceceli, yaptığı paylaşımları kasıtlı bir şekilde kendisi aleyhinde kullanılan bir kişiye yine sosyal medya hesabı üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü.


Yapılan paylaşımla kendisinin oruç tutmuyormuş şeklinde gösterilmesine kızan Mustafa Ceceli, twitter hesabından açtı ağzını yumdu gözünü… İşte Ceceli’nin paylaşımları: “Bir tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç tutmuyor demiş. Allahından bul soysuz. Yazdım anlamadınız bir daha yazayım, bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah’a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar Cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız. Gözünüz dönmüş kansızlar.


<< Önceki Haber Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden oruç polemiğine girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER