Mustafa Denizli ve Dursun Özbek, Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gitti


Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile Başkan Dursun Özbek, Atletico Madrid maçı öncesinde İspanya'ya gitti.

Galatasaray'ın Atletico Madrid ile bu akşam Vicente Calderon'da oynayacağı maça gitme kararı alan Mustafa Denizli ile Başkan Dursun Özbek, özel uçakla mücadelenin oynanacağı Madrid'e uçtu. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 13.30'da Madrid'e hareket eden Özbek ile Denizli'ye yöneticilerden Ali Yüce, İsmail Sarıkaya, Fatih İşbecer ve Can Topsakal da eşlik etti.

DURSUN ÖZBEK: İNŞALLAH İYİ BİR NETİCE İLE GERİ DÖNECEĞİZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Maçı izlemeye gidiyoruz. İnşallah iyi bir netice ile geri döneceğiz. Hocamla beraber programlarımız vardı. Dün bütün gün Florya'da ve Arena'da incelemeler yaptı hoca. Dolayısıyla program çerçevesinde kendi de ifade ediyordu vaktimiz olursa maça da gideceğiz diye. Ona göre ayarlandık ve bugün de beraber gidiyoruz yönetim kurulu üyelerimizde burada." dedi.

DENİZLİ: TAKIMIN YANINDA OLACAĞIM

Sarı kırmızılı takımın yeni hocası Mustafa Denizli ise "Bugünde programlara devam edecektim, kısacası dün akşam Taffarel hocamızın yaptığı maç toplantısında bana dedi ki "Hocam sen bu işleri yarın da halledersin onların yanında ol." Yönetim kurulumuz da hazırlığı yapınca bugün kısa kestik Arena'daki incelememizi. Aslında Florya'da olacaktım bir günde tamamlanacak işler de değil zaten, yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maçımızı izleyeceğiz, takımın yanında olacağım, bütün kalbim desteğim onlarla. Tabii ki şu anda takımla bir ilişki yapmam mümkün değil. Zaten lisans sahibi değilim hala ama onların yanında olmak istedim. Taffarel hocamızın dediği gibi katkı sağlayacaksa hiç düşünmeden uçağa binip yanlarında olacağım'.' diye konuştu.

"STEFANO MORRENO İLE MUHTEMELEN ANLAŞMA OLACAK"

Yardımcılık konusunda Stefano Morreno ile anlaşma sağladığını aktaran Denizli şöyle konuştu: "Görüştüm olumlu geçti ama diğer konular benimle alakalı değil. Ben sadece talep ederim yönetime yönetimle de uyuştukları taktirde ama uyuşmayacakları gibi de bir neden olamaz. Muhtemelen birliktelik olur."

Ayrıca Denizli, takımın kamp yaptıkları otele de gideceğini kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Denizli ve Dursun Özbek, Atletico Madrid maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER