Mustafa Koç'un mezarı boş kalmıyor


Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu'daki mezarına ziyaretler sürüyor. Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi ve halası Semahat Arsel başta olmak üzere arkadaşları mezarı başına gelerek dua etti.

Perşembe günü hayatını kaybeden Mustafa Koç, dün Zincirlikuyu'daki aile kabristanlığına defnedilmişti. Arkadaşları ve yakınları mezar başına gelerek dua etti. Aile kabristanlığındaki görevliler de temizlik ve bakım işlerini sürdürdü. Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi ve Vehbi Koç'un büyük kızı Semahat Arsel de yeğeninin mezarına geldi. Arsel, orada bulunan gazetecilerin yanına gelerek dua esnasında görüntü ve fotoğraf alınmamasını rica etti.

Mustafa Koç'un arkadaşlarından Binicilik Federasyonu eski başkanı Tunç Çapa da ziyaret için geldi. Uzun yıllar beraber ata bindiklerini belirten Çapa, "Birçok yerde yarışmalara katıldık. Zamansız kaybı hepimizi derinden üzdü. Allah ailesine sabır versin. Çok üzgünüm. Yaşım ondan büyük olduğu için ihtiyar diye çağırırdı beni. Ben ağabeysiyim onun. Çocukluğundan beri, Ankara'dan beri tanırım." dedi.

Hem İstanbul Atlı Spor Kulübü hem de golf kulübünden arkadaşı olduğunu belirten Cavit Özyardımcı, "30 yıllık arkadaşlığımız var. Hiç birbirimizi kaybetmedik. Çok iyi bir insandı. Çok anılarımız var. Anlatmakla bitmez. Allah mekanını cennet etsin. Mütevazilikte toprak gibiydi." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Koç'un mezarı boş kalmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER