Mustafa Reşit Akçay: İç sahadaki kısır gidişi düzeltmeliyiz


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, iç sahada sonuç olarak ortaya çıkan kısır durumu düzeltmeleri gerektiğini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında Osmanlıspor'un kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Akçay, şöyle konuştu:

"Bu maçtan sonra mağlup olarak bir şeyler ifade etmek zor ama rakibi kutlayarak başlayalım sonuçta kazandı. Kendi iç sahamızda yapılması gereken bir takım eylemleri yaptığımızı düşünüyorum. Sahanın her yerinde iyi gözüktük. Bana göre verilere baktığımız zaman fiziksel değerlerimizin de çok iyi olduğu gözleniyor.

Futbolda bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Rakip güçlü bir forvetiyle yandan içeri gelen gol pasını iyi değerlendirdi. Çalışacağız, 14 puanımız var, özellikle bu 14 puanın 10 puanını dışarıda kazandık. İç sahada sonuç olarak kısır olan durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Bu tablodan aldığımız mesaj bu. Takımın durumunun iyi olması bizi umutlandırıyor. İç sahadaki sonuçları değiştirdiğimizde puan olarak daha da yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum."
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER