Müşterilere arefe günü 'sistem' sürprizi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 8 2022
Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde Akbank müşterileri sistemsel bir hata ile karşılaştı. Saatlerce süren sorunla ilgili banka yönetiminden özür dilenirken akıllara ise geçtiğimiz yıl yaşanan benzer sorun geldi.
Arefe günü mobil uygulama üzerinden işlem yapmak isteyen Akbank'lıları kötü bir sürpriz bekliyordu.
Geçtiğimiz yıl yaşanan ve günler süren sistemsel sorunu akıllara getiren aksamanın ilerleyen saatlerde ise düzeltildiği duyuruldu.
cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre bugün öğle saatlerinde Akbank'ın mobil uygulamasına girmeye çalışan kullanıcılar hatayla karşılaştı.
Hata sebebiyle para akışını sağlayamayan yurttaşlar tepki gösterirken Akbank'tan konuya ilişkin açıklama geldi.
Açıklamanın tepkilerden saatler sonra gelmesi kullanıcıları daha da kızdırdı. Akbank açıklamasında sorunun aşırı yoğunluktan kaynaklandığı ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.
Akbank açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
6.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı7.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest8.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar9.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!10.Halep'te gerilim! Valilik binası insansız hava aracıyla vuruldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








