Mutlu Kaya: Sibel Can'dan nefret ediyorum
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 23 2015
Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve günlerce yoğun bakımda kalan Mutlu Kaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya Ankara GATA’da tedavi görmeye devam ediyor.
Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e konuşan Kaya çok zor günler geçirdiğini ve azimle hayata tutunduğunu söylerken veliahtı olarak gösterildiği Sibel Can’dan nefret ettiğini söyledi.
İşte ropörtajın o bölümü
Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük.Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu.
Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi.
İHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







