Mutlu Topçu: 1 puan bizim için çok değerli


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları 1 puanın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. hafta maçında Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kaldıkları maç sonunda açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, maçtan önceki düşüncelerinin dün ve ondan önceki gün oynanan karşılaşmalara baktıkları zaman buradan puanla dönmeleri gereken bir mücadele olduğunu söyledi.

Düşme hattındaki takımlarla aralarındaki puan farkının sabit kalması için buradan puan almak zorunda olduklarını anlatan Topçu, "Bir taraftan her ne kadar puan farkı çok olsa da yine hissediyorsunuz içten içten. 1 puan bizim için çok değerli." diyerek, şöyle konuştu:

"Mersin takımı iyi bir takım, kaliteli oyuncuları var. Oyunun ilk yarısı itibariyle pozisyon buldular, baskılıydılar. Özellikle 15-20 dakikalar arasında iyi pozisyon buldular. Bu zaman zarfında baskı halinde Mersin önde bastı yaptı, iyi mücadele verdi, mücadelenin akabinde arkada bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Burada daha çok ayağa top yapıp pas yapmaya çalıştık ama yeterli olmadı. Yine izin vermediler.

İkinci yarı çok daha iyiydi bizim açımızdan. O alanları değerlendirdik. Sprinter oyuncularımız buldukları pozisyonlar sonucu rakibin hızını kesti. Sonlara doğru bulduk bir iki pozisyon. Değerlendirebilirdik ama olmadı, rakibin de iyi pozisyonları var. Beraberlik önemliydi çok iyi bir puan. İçeride oynayacağımız Trabzonspor ve Sivasspor maçları öncesinde buradan aldığı 1 puan iyi puan."
CİHAN
<< Önceki Haber Mutlu Topçu: 1 puan bizim için çok değerli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER