Nadide Hayat'ın galasında selfie


Bursa Kent Meydanı AVM, son günlerin merakla beklenen filmlerinden birine ev sahipliği yaptı.

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı 'Nadide Hayat' Bursalı sinemaseverlerle buluştu. Yönetmen Çağan Irmak ve filmin başrol oyuncusu Demet Akbağ'ın katıldığı kokteylin ardından film iki salonda birden gösterildi. Çağan Irmak, Demet Akbağ, Ümit Erlim ve Batuhan Begimgil filmi sinemaseverlerle birlikte izledi.

İki salona da uğrayarak izleyicileri selamlayan Irmak ve Akbağ, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayarak hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra basın mensuplarıyla buluşan film ekibi, izleyicileri kırmayarak selfie pozu da verdi. Yılın son özel gösterim filmi olan, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Nadide Hayat'ın başrolünde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı yer alıyor.

Çağan Irmak'ın 12. uzun metrajlı filmi olan Nadide Hayat'ın konusu ise şöyle: "Hayatının ikinci baharını yaşamak isteyen ve evlilik hayatını üniversite eğitimine tercih ederek 50 yaşına gelen Nadide, eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvar. Nadide, yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan, koroya, gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz. Gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarına, ardından mavi sulara atar. Nadide, bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile 'yeni bir başlangıca' yelken açar."
CİHAN
<< Önceki Haber Nadide Hayat'ın galasında selfie Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER