Nani: Başarılı olmak için bu kulübe kalbimi vereceğim

Nani: Başarılı olmak için bu kulübe kalbimi vereceğim

Fenerbahçe'nin Manchester United'ten transfer ettiği Portekizli yıldız oyuncu Luis Nani, Fenerbahçe Kulübü'nün başarısı için her zaman çok çalışacağını ve başarılı olmak için kalbini vereceğini söyledi.

Sarı lacivertli kulüple Şükrü Saracoğlu Stadı'nda üç yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, daha sonra mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Portekizli oyuncu, "Kendimi nasıl hissettiğimden bahsedeyim. Hayatımın en güzel duygularından birisini yaşadım. Taraftarlar bana güzel bir karşılama yaptı. Taraftarlar, bana harika bir karşılama sundu. Bu beni mutlu etti. Beni buraya getiren başkana ve sportif direktörümüze teşekkür ediyorum. Verdiğim kararımdan dolayı kendimle gurur duyuyorum. Geldiğimden beri burada çok kibar davrandılar ve sıcak insanlar var. Bu da mutluluğumu bir kat daha arttırdı. Burada olmaktan dolayı mutluyum." dedi.

BAŞARILI OLMAK İÇİN HER ŞEYİMİ VERECEĞİMİN SÖZÜNÜ VERİYORUM

Fenerbahçe forması altında mücadele edeceği maçlarda başarılı olmak için her şeyini vereceğini kaydeden Nani, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her maçta her kupada başarılı olmayı umuyorum. Başarılı olmak için her şeyi vermeye çalışacağım. Bana gösterilen bu duyguları sahada karşılık vermek istiyorum. Başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Şu anda beni takip eden taraftarlara şu sözü verebilirim. Her zaman çok çalışacağımın sözünü verebilirim. Bu kulübe kalbimi vereceğim."

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Türkiye'de forma giymiş Portekizli oyuncular ve Fenerbahçe'de şu an forma giyen Portekizli Meireles ve Bruno Alves ile konuşup konuşmadığı sorusuna ise yıldız futbolcu, "Türkiye'de oynamış eski oyuncularla konuştum. Şu anda Fenerbahçe'deki Portekizli oyuncularıyla konuştum. Onlar benim gelmemi söyledi. Karar sürecinde bana yardımcı oldular. Hocamız kararı almamda büyük etkisi oldu. Bu ülkede arkadaşlarımın olması aynı ülkeden oyuncularla oynayacak olmak adaptasyon sürecinde bana yardımcı olacaktır." şeklinde cevap verdi.

Portekizli yıldız oyuncu Nani, kulübün kazanacağı kupalarda yardımcı olma hedefinde olduğunu vurgulayarak, "Kulübün hedefleri benim hedefimdi. İlk hedefim kazanılacak kupalarda takımıma yardımcı olmaktır. Tek odam noktam bu olacaktır. Takım iyiyse en iyi oyuncusu olmak istersiniz ancak bu benim için ikinci planda. Ben kazanılan kupalarda yardımcı olmak istiyorum." dedi.

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Real Madrid arasındaki maçta Cüneyt Çakır'ı kendisine göstermiş olduğu kırmızı kartın hatırlatılması üzerine Nani, "Hakem o anda öyle bir karar verdi. Ben onu unuttum. Hakemler bazen yanlış kararlar verirler. Şu anda benim önceliğimde Fenerbahçe var. Kendi adıma Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Ronaldo'nun Türkiye gelmesini tavsiye eder misin?" sorusuna ise Luis Nani, "Kendisi ilerleyen yıllarda buraya gelir mi gelmez mi bilemem. Benim burada neler yapacağıma, kulübümün ve kendi başarıma odaklanmış durumdayım." diye cevap verdi.

VAN PERSİE GELMEK İSTERSE

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan "Robin van Persie ile konuştun mu?, İstanbul'a gelmesini tavsiye eder misin?" sorusunu ise Portekizli yıldız şöyle cevapladı: "Onunla konuşmadım. Gelirse kulübe çok yardımcı olacaktır. Herkes onu tanıyor. Kendisi benim iyi bir arkadaşım. Kendisini yakından tanıyorum. Kulüp gelmesi yönünde karar alırsa güzel bir karar olacaktır."

Şu anda kendisini çok iyi durumda olduğunu hissettiğini ifade eden yıldız oyuncu, Türkiye Ligi hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Şu ana kadar Türkiye Ligi hakkında birkaç şey duydum. Ancak Türkiye Ligi'ni fazla tanımıyorum. Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Galatasaray'ı da biliyorum. İki takım arasında kıyasıya şampiyonluk yarışı olduğunu biliyorum. İki takım arasındaki derbilerin önemini biliyorum. Bende o maça hazır olmak zorundayım. O maçların yüksek dozda geçtiğini biliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Nani: Başarılı olmak için bu kulübe kalbimi vereceğim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER