Nani imzayı attı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 14 2016
8.5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Luis Nani yeni kulübüne imzayı attı.

Euro2016'da gösterdiği performans ile dikkat çeken Nani, Fenerbahçe'den ayrılarak Valencia'nın yolunu tuttu. Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016'da şampiyonluğa ulaştıktan sonra ülkesindeki kutlamalara katılan yıldız futbolcu, buradan özel uçak ile İspanya'ya geçti.
Öğle saatlerinde Valencia Kulübü idarecileri tarafından karşılanan Portekizli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçti. Akşam 21.00'de ise 3 yıllık sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki Nani; "Kulübün önemli bir parçası olmak ve başarılar yakalamak istiyorum. Valencia'yı tercih ettim çünkü benim için en iyi tercih burasıydı" ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, uçuşlar durduruldu2.AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 alsa bile...3.Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme!4.Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başkentte on binlerce ev elektriksiz kaldı5.Moldova'dan dikkat çeken vize iptali
6.Çarpıcı iddia: Maduro, ABD'nin Türkiye'ye sığınma teklifini reddetti7.Rusya’dan dikkat çeken ‘Venezuela’ açıklaması: ‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’8.Trump tek tek hedef aldı: Venezuela'nın ardından hedefte Latin Amerika ülkeleri mi var?9.Rehberlik10.Erdoğan sessiz, AKP'den ilk resmi açıklama: ABD'nin Maduro operasyonu nasıl karşılandı?

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, ...

AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 ...

Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında fla...

Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başken...

Moldova'dan dikkat çeken vize iptali


