Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın tahliyesi geç kalmış bir karar

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğu gazeteciler Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın önceki gün tahliye edilmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti.

SHABER3.COM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gazeteciler Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın hakkındaki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından bozulmasının akabinde verilen tahliye kararında geç kalındığını söyledi. 

Karamollaoğlu, "Kararı olumlu karşılıyorum." dedi.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Çalar Saat" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, fikir hürriyetini herkesin savunması gerektiğini vurguladı.

FİKİR VE İFADE HÜRRİYETİ VURGUSU

"Ben şahsen her noktada fikirleri ile bağdaşmayabiliriz, fakat bu üç kişi de kendi fikirlerini çok rahat bir şekilde kamuoyuna duyuran şiddete de hiç taraftar olmadığım insanlar." diyen Karamollaoğlu, "Nazlı Hanım'ın tabii başka bir özelliği var. Biz Nazlı Hanım ile birlikte milletvekilliği yaptık. Bizim partimizden milletvekili seçilmiştir." ifadelerini kullandı. 

Gecikmiş olmakla birlikte tahliye kararını "güzel haber" diye niteleyen Karamollaoğlu, "Onlar da zaten epey bir zaman ceza çektiler. Ben kendilerine bundan sonraki ömürlerinde hayırlı huzurlu bir hayat temenni ediyorum." dedi.
<< Önceki Haber Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın tahliyesi geç kalmış... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER