Neden ağladığını açıkladı

İspanya’daki temsilcimiz Arda Turan, İspanyol medyasına açıklamalarda bulundu.

Neden ağladığını açıkladı

İspanyol radyosu Cadena SER’e konuşan Arda Turan, takımın bu sene için kesin bir hedefi olduğunu ve bu doğrultuda Barcelona’yı Şampiyonlar Ligi’ni art arda iki kez kazanan ilk takım yapmak istediklerini belirtti.
Turan, “Şampiyonlar Ligi’ni geçen sene olduğu gibi yine biz kazanmak istiyoruz. Bu hedef, soyunma odasında konuşulan konuların başında geliyor ve bizi çok motive ediyor. Bunu başaran ilk takım olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“2014’teki finalden sonra çok ağladım”


Milli yıldızımız, Atletico Madrid’de forma giyerken Real Madrid’le karşı karşıya geldikleri Şampiyonlar Ligi finalini sakatlığı nedeniyle kaçırmış ve Real Madrid uzatmada kupaya uzanmıştı. Arda, o gece hakkında da konuştu.

28 yaşındaki futbolcu, “Finalde Real Madrid’e kaybettikten sonra çok ağladım. O maçın sonunu asla tekrar izlemedim. Sahada olsaydım kazanır mıydık bilemiyorum. Her zaman kendimi önemli bir oyuncu olarak hissettim ama takım bir oyuncudan ibaret değildir. Belki ben oynasaydım işler daha da kötü gidecekti” diyerek 2014 Şampiyonlar Ligi finalindeki mağlubiyet hakkında itirafta bulundu.

Yeni takım arkadaşları hakkında konuşan Arda, “Iniesta benim idolüm, o inanılmaz bir oyuncu. Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ama Iniesta’nın futbolu da mukayese kabul etmez. Iniesta oyundan zevk alıyor ve onu izlemesi büyük bir keyif.”

spocope
<< Önceki Haber Neden ağladığını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER