Nefesler tutuldu, büyük gün geldi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 23 2020
"Dünyanın renkleri" diye nitelenen farklı ülkelerden onlarca öğrenci nefeslerini tuttu. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin 18'incisi 24 Ekim Cumartesi yani bu akşam Türkiye saati ile 21:00'de başlıyor.
SAMANYOLUHABER- Dünyanın farklı ülkelerinden gençleri aynı sahnede buluşturan Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin 18'incisi yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle bu sene internet üzerinden gerçekleştirilecek.
Gençlerin heyecanla beklediği buluşma YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram gibi online platformlar üzerinden yayınlanacak.
Aşağıdaki siz de canlı olarak seyredebilirsiniz:
DÜNYANIN RENKLERİ ZULÜM VE BASKIYA DİKKATİ ÇEKECEK
18'inci IFLC'de küresel salgını da kapsayacak şekilde insan hayatına vurgu yapılacak. "Dostluk Diyalog ve Kardeşlik" temalı çalışmaların yanı sıra göçmen ve mültecilerin yaşadığı bazı zorlukları sahneye taşınacak.

"Dünyanın renkleri" diye nitelenen farklı ülkelerden onlarca öğrenci salgın sebebiyle morallerin çöktüğü bir dönemde barış ve umut mesajları verecek.
Türkiye’de yaşadıkları zulüm sebebiyle vatanlarını terk etmek mecburiyetinde kalan insanların göç yolunda neler yaşadıkları da anlatılacak.
Aylardır süren hazırlık çalışmalarının sonuna doğru gelinirken, öğrenciler IFLC tarihinde ilk defa online platformlarda sanat severlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...5.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı
6.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!7.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'8.Duygulara köprü kurmak9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...


