Nefret operasyonunda 3 tutuklama

2'Sİ AKADEMİSYEN 3 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI. Kahramanmaraş'ta savcılık sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 12 kişiden Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yüksel B. ve Hasan D. ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği Genel Sekreteri Bilge P. tutuklandı. Diğer kişiler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Nefret operasyonunda çarpıcı kare

Pazartesi günü düzenlenen operasyonda gözaltına alınan toplam 23 kişiden Sütçü İmam Üniversitesi eski rektör yardımcısı Prof. Dr. Cemal T. ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri Canan K., Gülşen B. ve Fatma A. ise önceki gün tutuklanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan aralarında aynı üniversitenin eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan'ın da bulunduğu 16 kişi denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakılmıştı.

Isparta’da 4 kişi  cezaevinde
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi kadrosunda bulunan 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki 10 kişi savcılığa sevk edildi. Şahıslardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı’da 2 kişi tutuklandı
Ağrı merkezli İstanbul, İzmir, Afyonkarahisar ve Ordu’da yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki 3 kişi adli kontrol ile serbest bırakıldı, 2 kişi tutuklandı.

<< Önceki Haber Nefret operasyonunda 3 tutuklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER