Nefret operasyonunda çarpıcı kare
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 3 2016
Paylaş
X Post
Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen nefret operasyonunda gözaltına alınan 23 kişiden emniyette ifadeleri alınan Sütçü İmam Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Fatih Mehmet Karaaslan ve akademisyenlerin de aralarında bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi. O anları kameralar böyle kaydetti. Neden zekat, sadaka verdin? denilerek sorgulandığı belirtilen bir kişinin tebessüm etmesi sosyal medyada gündem oldu.
Gözaltındaki 16 kişi ifade işlemleri tamamlanmadığı için ek gözaltı süresi alınıp sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyete götürüldü. Dün Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Gaziantep'te belirlenen bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Sütçü İmam Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, rektör eski yardımcısı Prof. Dr. Cemal Tuncer, Üniversite Sanayi Kamu İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin eski müdürü Prof. Dr. Yüksel Bölek, üniversitede halen görevli bazı akademisyenler, Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Lale Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Gökçe Özbek ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu toplam 23 kişi gözaltına alındı. Gaziantep ve Şanlıurfa'da 1'er, Kahramanmaraş'ta ise 19 kişinin gözaltına alındığı, ifade işlemleri tamamlanan Sütçü İmam Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, rektör eski yardımcısı Prof. Dr. Cemal Tuncer, Üniversite Sanayi Kamu İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin eski müdürü Prof. Dr. Yüksel Bölek ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Gökçe Özbek'in de aralarında bulunduğu 7 kişi, sabah saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltında bulunan diğer kişiler ifade işlemlerinin tamamlanması için ek gözaltı süresi alındı ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyete götürüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İstanbul'un göbeğinde işkence: 3 gün boyunca feci darp2.'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Soruşturma Açılarak mı Verildi?3.Etkin pişmanlıktan yararlanabilecek: Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti4.Ukrayna’nın uzun menzilli balistik füzesi hazır5.Borsa Vurgununda 200 Milyon Euroluk Sır: Zeynel Emre ‘Çantacı’ Denilen İsmi Açıkladı!
6.Ahmet Şık 6 Soru Sormuştu! Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten 'Kira ve Daire' İddialarına Dava: "Lojmanda Oturuyoruz"7.Fon Krizinde Dev Temerrüt: Hedef Holding ve Skyalp 1,14 Milyar TL’lik Borcu Ödeyemedi!8.KHK ihraçları AİHM'nin önünde: Son bir yılda 12 bin başvuru daha yapıldı9.Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç Duyurusu Neyi Amaçlıyor?10.Yeni Partili Yavuzyılmaz: Fon vurgunu suç örgütünün ilişkiler ağını deşifre ediyoruz

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

İstanbul'un göbeğinde işkence: 3 gün boyunca feci ...

'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Sor...

Etkin pişmanlıktan yararlanabilecek: Fatma Betül S...

Ukrayna’nın uzun menzilli balistik füzesi hazır

Borsa Vurgununda 200 Milyon Euroluk Sır: Zeynel Em...






