Nefret operasyonunda tutuklandı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 13 2016
Nefret operasyonlarında tutuklanan Halil Karakoç, kendisini ziyarete gelirken trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve babasını silahların gölgesinde toprağa verdi. İzin geç çıktığı için kız kardeşinin cenazesine ise katılamadı

Nefret operasyonları kapsamında tutuklanan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç, kendisini cezevinde ziyarete geldikleri sırada trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve babasını silahların gölgesinde toprağa verdi. Isparta Cezaevi'ndeki oğulları Karakoç'u ziyaret için yola çıkan baba Salim Karakoç (67) ve anne Havva Karakoç (66), Konya Beyşehir yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

SAVCILIK İZİN VERMEDİ
Kazada Halil Karakoç'un kız kardeşi Gülbanu Şahin ve eşi Barış Şahin de vefat etmişti. Şahin ailesinin 12 yaşındaki oğulları Ali Esat Şahin ise yaralanmıştı. Tutuklu Halil Karakoç, geçtiğimiz hafta cumartesi günü İskenderun'da defnedilen kız kardeşi Gülbanu Şahin ve eşi Barış Şahin'in cenaze törenine savcılığın izni geç vermesi sebebiyle katılamadı. Pazar günü alınan izinle anne ve babasının Osmaniye'nin Tehçi Köyü'ndeki cenaze törenine katılabilen Karakoç, Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte mezarlığa geldi. Silahlı jandarma personelinin Karakoç'u anbean izlemesi dikkat çekti.

2 YEĞENiM YETiM KALDI
Halil Karakoç'un kardeşi Kadir Karakoç şunları söyledi: “Ağabeyimin cezaevine girmesi sonrasında ağabeyimi ve sahipsiz kalan ailesini düşünürken hem babamızı hem annemizi hem ablamızı hem de eniştemizi kaybettik. Annem ve babam İskenderun'da oturuyordu. Eniştem ve ablam da vefat edince anne ve babamı Osmaniye'ye getirdik. İskenderun'da artık kimsemiz kalmadı. Aynı anda tüm ailemizi kaybetmiş durumdayız. Ağabeyim ve ben işler
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







