Nevşehir'de yaşlı çift evinde ölü bulundu


Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde yaşayan İbrahim Tiryaki (74) ile 71 yaşındaki eşi Fatma Tiryaki (71) evlerinde ölü bulundu. Çiftin kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belirlenecek.

Cinayete kurban gittiği iddia edilen İbrahim Tiryaki'nin yakınlarından alınan bilgiye göre, torun Özkan Tiryaki, dedesi İbrahim Tiryaki bir gün önce konuştuğu üzere sabah saatlerinde soba temizlemek için eve gelerek zili çaldı. Kapının açılmaması üzerine durumu yakın bir yerde oturan amcası Eyüp'e bildirdi. Amcası da oğlu Erdoğan'la birlikte eve geldi. Bir süre kapıyı çalan oğul ve torunlar içeriden açan olmayınca kapının camını kırarak içeriye girdi. Odada anne ve babasının ölmüş vaziyette yattığını gören Eyüp Tiryaki durumu muhtar İbrahim Özkan'a söyledi. Muhtar da hemen durumu Jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri yaşlı çiftin öldüğünü tespit etti.

Ürgüp Cumhuriyet Savcısı eve gelerek yaptığı incelemenin ardından yaşlı çiftin cesetleri Ürgüp Belediyesi cenaze taşıma aracına konularak otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Mazı köyü muhtarı İbrahim Özkan yaptığı açıklamada "Sabah oğlu gelmiş. Ölü bulunca muhtar olarak beni aradı. Ben de jandarmayı ve ambulansı aradım. Jandarma ve 112 ekipleri geldi. Çalışma yapıyorlar. Sonrasında da otopsi yapılmak üzere adli tıpa götürecekler. Şu anda otopsiden gelmeden herhangi bir şey demek doğru değil ama soba zehirlenmesi değil." dedi. Jandarmanın olayla ilgili tahkikatı sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehir'de yaşlı çift evinde ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER