Neymar haksız bulundu, mahkum edildi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 19 2020
Barcelona'dan ayrılma sürecinde yaşanan gelişmeler nedeniyle dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar, 6,7 milyon Euro ödemeye mahkum edildi.
Barcelona'dan ayrılırken feshedilen sözleşmesi için İspanyol kulübünden 43,6 milyon Euro talep eden Neymar, 6,7 milyon Euro ödemeye mahkum edildi.
İspanyol mahkemesi, Barcelona ile olan sözleşmesini feshetmesinden kaynaklanan davada haksız bulduğu Brezilyalı futbolcu Neymar'ı 6,7 milyon Euro ödemeye mahkum etti.
Neymar'ın 2016'da Barcelona ile yenilediği sözleşmenin, bir yıl sonra Paris Saint Germain'e transfer olmasıyla feshedilmesinden kaynaklanan tazminat sorunu tarafların karşılıklı olarak birbirlerine suçlamasıyla mahkemeye taşınmıştı.
Davaya bakan Barselona 15 nolu Sosyal Mahkemesi, Barcelona kulübünü haklı bularak, Brezilyalı futbolcunun 6,7 milyon Euro ödemesiyle ilgili kararını açıkladı.
Söz konusu davada taraflardan Neymar 43,6 milyon Euro, Barcelona Kulübü ise 22,5 milyon Euro talep ediyordu.
Mahkemenin kararından duyduğu memnuniyeti yazılı bir açıklamayla dile getiren Barcelona, "Karar, 43,6 milyon Euro talep eden futbolcunun gerekçelerini tamamen reddetmektedir ve Barcelona'nın başvurusunun büyük bölümünü haklı göstermektedir" ifadelerini kullandı.
Neymar'ın, kararı üst mahkemeye itiraz etme hakkı bulunuyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”2.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’5.Yenidoğan çetesine tahliye!
6.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı7.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı8.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da9.Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: Veyis Ateş de gözaltına alındı10.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







