Nezilli Özel Aydınlık Okulları atletizmde dokuz madalya kazandı


Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Adnan Menderes Üniversitesi BESYO spor tesislerinde düzenlenen "Atatürk'e Koşalım" müsabakalarında, Nazilli Özel Aydınlık Okulları öğrencileri dokuz madalya kazandı. 500'e yakın sporcunun katıldığı yarışlarda Özel Aydınlık öğrencileri iki birincilik, iki ikincilik ve beş üçüncülük elde etti.

Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, yaptığı açıklamada nitelikli insan yetiştirmede bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin, eğitim kurumlarının vazgeçilmezleri olduğunu söyledi. Müdür Diker, "Öğrencilerimizin donanımlı yetişebilmeleri için elimizdeki imkânları maksimum kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda her türlü desteği sağlayan okul yönetim kurulumuza, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize, her zaman yanımızda olmaya çalışan velilerimize teşekkür ediyor ve başarılı öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Ramazan Kubus da kurum olarak derslerin yanısıra spor faaliyetlerine de büyük önem verdiklerini belirtti. Kubus, "Biz çocuklarımızı geleceğe hazırlarken sadece okul derslerini öğretmiyoruz, sağlıklı yaşamayı ve topluma ya da çevreye nasıl faydalı olurlar, bunları da öğretiyoruz. Sağlıklı yaşamanın yolu da spor yapmaktan geçiyor. Ayrıca spor, çocuklarımızın hem zihinsel hem de fiziksel gelişimi için çok önemli. Bu nedenle okul olarak spora büyük önem veriyoruz ve kazandığımız bu başarılarla da emeğimizin karşılığını alıyoruz. Performanslarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca teşekkür etmem gerekenlerin belki de en başında gelen, bu tür etkinliklerde desteklerini her zaman hissettiğimiz velilerimizdir. Velilerimize de teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yarışları sonucunda dereceye girenlere ödülleri, Atletizm İl Temsilcisi Sönmez tarafından verildi.

DECEYE GİRENLER

Melda Kent, uzun atlama il 1.'si, 60 metre koşu İl 3.'sü. Osman Onur Camcı, gülle atma il 3.'sü. Ahmet Bera Karadavut, gülle atma il 1.'si. Alper Kocakal, 60 metre koşu il 2.'si ve uzun atlama il 2.'si. Ayşenur Sucu, uzun atlama il 3.'sü. Selma Takmaklı, gülle atma il 3'sü. Ahmet Eren Yavaş. 60 metre koşu il 2.'si. CİHAN
<< Önceki Haber Nezilli Özel Aydınlık Okulları atletizmde dokuz madalya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER