Nike'ın üst düzey yöneticisinden cinayet itirafı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 16 2021
Üst düzey bir Nike yöneticisi, bir genci öldürdüğünü itiraf etti.
Şirketin Jordan markasının başkanı ve NBA'deki Portland Trailblazers'ın eski başkanı olan Larry Miller, 18 yaşındaki genci 1965'te, kendisi henüz 16 yaşındayken vurarak öldürdüğünü söyledi.
Independent'ın aktardığı habere göre, Sports Illustrated'a konuşan Miller, ABD'nin Philadelphia kentinde bir arkadaşının bıçaklanarak öldürüldüğünü ifade etti. Bundan birkaç hafta sonra Miller, arkadaşının ölümünün arkasındaki rakip çeteden herhangi bir kişiyi aramaya başlamış ve Edward White'ı vurarak öldürmüş.
Miller dergiye, "Hepimiz sarhoştuk" dedi:
"Zihnim bulanmıştı. Olay oturmaya başladığında, 'Ah, kahretsin, ne yaptım ben?' falan dedim. Yaptığım şeyin gerçek etkisini anlamam yıllar aldı."
72 yaşındaki Miller, suç geçmişi hakkında konuşma kararını "gerçekten zor" aldığını söyledi ve bunu basketbol efsanesi Michael Jordan, NBA Komiseri Adam Silver gibi arkadaşlarından sakladığını belirtti.
Kıdemli yönetici, gelecek yıl çıkacak kitabı Jump: My Secret Journey From the Streets to the Boardroom (Atlama: Sokaklardan Yönetim Odasına Gizli Yolculuğum) basılmadan önce geçmişi hakkında açıklamalarda bulundu.
Miller, sırrını anlattığında Jordan'ın da Silver'ın da ona destek olduğunu söyledi:
"Beni özgür bıraktı. Şimdi kendim olma özgürlüğüne sahip olduğumu hissediyorum."
Miller, gençken "düpedüz bir çete üyesi" olduğunu ve 30 yaşına kadar sık sık hapse girip çıktığını söyledi.
Fakat parmaklıklar ardında bile Temple Üniversitesi'nden muhasebe diploması almayı başarmış ve muhasebe firması Arthur Anderson'dan iş teklifi almış.
Kendi kendine, "Bunu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







