Nilüfer öğrencileri TÜBİTAK olimpiyatlarından madalya ile döndü

Nilüfer öğrencileri TÜBİTAK olimpiyatlarından madalya ile döndü

Bursa'da eğitim sektöründe çınar haline gelen Nilüfer Okulları, her yıl başarısına bir yenisini daha ekleyerek yoluna devam ediyor. TÜBİTAK'ın matematik alanında yapılan proje yarışmasında Nilüferli Öğrenci üçüncülüğü hak etti.

46'ncısı düzenlenen TÜBİTAK Proje Yarışması'nda üçüncülük elde etti. Alanı Çevresini Tam Katı Olan Tam Sayı Kenarlı Kirişlerin Dörtgenlerin Bulunması adlı projede Nilüfer Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Haluk Ziya Zorluoğlu ve Şükrü Samet Dindar üçüncülüğe hak kazandı.

Matematiğin hayatın her alanında önemli olduğunu söyleyen Nilüfer Okulları Genel Müdür Mehmet Kıcıroğlu, matematik bir beyin jimnastiği olduğunu ve beyini her daim diri ve hareketli tutuğunu belirtti.

Nilüferli öğrencilerin sanatsal, sosyal ve sayısal gibi tüm alanlarda başarı göstermesi verdikleri eğitimin kalitesinin göstergesi olduğunu ifade eden Genel Müdür Mehmet Kıcıroğlu, bu başarılarının en büyük pay, öz verilen çalışan öğretim kadrosuna ait olduğunu vurguladı.

Genel Müdür Kıcıroğlu, "Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar her yıl olduğu gibi bu yıl da göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Çocuklarımız sistemli ve kararlı bir çalışma düzeniyle yarışmalara hazırlanıyorlar. Bu başarıyı elde ederek bölgemizde ve Türkiye'de adımızı duyuran tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum." dedi.madalya-ile-dondu-1923238.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Nilüfer öğrencileri TÜBİTAK olimpiyatlarından madalya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER