Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Adana'ya geliyor

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Adana'ya geliyor

Türk edebiyatının Nobel ödüllü yazarı Orhan Pamuk, Çukurova Belediyesi'nin konuğu olarak 5 Mart Cumartesi günü Adana'da olacak. Kitapsan'ın katkılarıyla düzenlenen ilk etkinlikte ünlü yazar kitabını imzalayacak, ardından Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki söyleşiye katılacak.

Türkiye'nin ulusal ve uluslararası gururu olan yazar Orhan Pamuk, 5 Mart Cumartesi günü geleceği Adana'da art arda iki programa katılacak. Ünlü yazar ilk olarak 13.00-15.00 arasında son kitabı Kırmızı Saçlı Kadın'ı M1 Alışveriş Merkezi'ndeki Kitapsan Mağazasında okurları için imzalayacak. Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un ikinci durağı ise aynı gün Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi olacak. Yazar 'Kırmızı Saçlı Kadın'ı okurlarına anlatacak, sorulara yanıt verecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sadece Türk edebiyatına değil, 2006 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü alarak tüm dünyayı derinden etkileyen Orhan Pamuk'u ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Çetin, "Usta yazarımız Sayın Orhan Pamuk farklılıklar içindeki harmoniyi yakalayan derin tahlilleri ile çok kültürlülüğün ne denli büyük bir zenginlik olduğunu ortaya koymuş büyük bir yazarımız. 5 Mart Adana için özel bir gün olacaktır." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Adana'ya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER