Nostaljik tramvay, terörü lanetlemek için sefer aldı


Beyoğlu Güzelleştirme Derneği tarafından hazırlanan 'Sahne Senin İstanbul' isimli nostaljik tramvay, bu sefer terörü lanetlemek için sefer aldı. Nostaljik tramvaydan vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Terör saldırıları nedeniyle etkinliğe ara veren 'Sahne Senin İstanbul', bu sefer terörü lanetlemek için yürüdü. İstiklal Caddesi ile özdeşleşen meşhur nostaljik tramvay, terörü kınama adına anlamlı bir etkinliğe imza attı. Beyoğlu Güzelleştirme Derneği tarafından düzenlenen ev haftada iki defa tertiplenen müzikal 'Sahne senin İstanbul' bu hafta terörü lanetlemek için İstiklal Caddesi'ndeki raylarda yol aldı. Tramvayın arkasına takılan vagonun ön tarafına 'terörü lanetliyoruz' yan tarafına ise 'Beyoğlu esnafı teröre teslim olmayacaktır' afişi asıldı.

Yolda ilerleyen tramvayda çevredeki vatandaşlara barışa destek amaçlı karanfiller dağıtıldı. Vatandaşlar ve yabancı turistler terörü lanetleyen tramvaya yoğun ilgi gösterdi. Tramvayı görenler bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Yol boyunca hareketli tramvaydan vatandaşlara karanfiller dağıtılması ise renkli görüntüler oluşturdu.

Bu arada bir sokak sanatçısı ise sazı eşliğinde söylediği meşhur 'Türkiyem' parçasıyla 'etkinliğe destek verdi.


CİHAN
<< Önceki Haber Nostaljik tramvay, terörü lanetlemek için sefer aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER