Numan Kurtulmuş'un hatırlamak istemediği sözleri

AKP 2015 genel seçim listelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın akrabalarının aday olarak gösterilmesi Numan Kurtulmuş’un Has Parti Genel Başkanlığı döneminde yaptığı bazı açıklamaları akıllara getirdi.

Numan Kurtulmuş'un hatırlamak istemediği sözleri

AKP'nin 7 Haziran seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği listelerde Erdoğan'ın damadından tutun özel kaleminin eşine kadar en yakın isimlerin listeye girdiği görüldü.

Erdoğan’a bu kadar yakın olan kişilerin aday gösterilmesi, HAS Parti Genel Başkanı olduğu dönemdeki açıklamaları sürekli karşısına çıkan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un eski sözlerini yine gündeme getirdi.

Numan Kurtulmuş o dönemde AKP’nin 2023 vizyonu için çok çarpıcı ifadeler kullanırken “2023’te Başbakan’ın,  çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, mahalleden arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerinden başka hiç kimsenin milletvekili olamadığını göreceğiz.” demişti.
AKP’nin 2015 genel seçimlerindeki aday listesinde Erdoğan etkisi, AKP’den aday olan Numan Kurtulmuş’un öngörüsünü ortaya çıkarsa da Kurtulmuş'un o dönem ifade ettiği gerçekleri şimdi görmezden gelmesi dikkat çekici.

<< Önceki Haber Numan Kurtulmuş'un hatırlamak istemediği sözleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER