Takım arkadaşına sahip çıktı

A Milli Takım kampında bulunan Olcay Şahan ve Nuri Şahin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda karşılaşacakları İspanya maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ozan Tufan’ın o hareketi sosyal medyayı salladı

Video: Arşiv

Olcay Şahan ve Nuri Şahin, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) İspanya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İspanya maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Nuri, "İspanya, Çek Cumhuriyeti karşısında golü son dakikada bulmasına rağmen çok rahattı. İyi futbol oynayıp maçı kazandılar. Zor olacak ama İspanya karşısında 3 puana talibiz. İşimiz hiç kolay değil. Kendi oyunumuz oynadığımızda bir şansımız olacak. İspanya'da çok iyi oyuncular var. Iniesta inanılmaz. Hayranlıkla izlediğim bir futbolcu. Umarım bir gün hak ettiği Ballon d'Or ödülünü kazanır." dedi.

Ozan Tufan'ın eleştirildiği pozisyonu değerlendiren Nuri, "Ozan'ın orada saçını düzeltmesi, o ana denk gelmesi onun açısından güzel olmadı ama bunu büyütmek hiç doğru değil. Bu saliselik bir olay. Her futbolcu böyle yapabilir. Bu kadar üzerine gidilmesini çok saçma buluyorum. Arda Turan'lar, Ozan Tufan'lar, Olcay Şahan'lar, Nuri Şahin'ler kolay yetişmiyor. Bunların hepsi ayrı bir değer. Emre Mor daha 18 yaşında bir çocuk. Modric ile resim çektirmesinde ne var? Bence yanlış değil ama zamanla öğrenecek." ifadelerini kullandı.

Turnuvanın çok zorlu geçtiğinin altını çizen Borussia Dortmundlu yıldız, "İtalya'yı çok etkili buldum. Buffon'un sevinci de çok etkiledi. Adam 11. turnuvasını oynuyor ama ilk turnuvası gibi seviniyor." dedi.

OLCAY: BİZE YAKIŞMADI

İlk maçı geride bıraktıklarını belirten Olcay Şahan ise "Hırvatistan karşısında bize yakışmayan bir futbol oynadık. Kalitemizin farkındayız. Bu yüzden gruptan çıkma şansımız yüksek. Ozan Tufan ve Emre Mor'un olayları çok abartılıyor. Modric ile herkes resim çektirmek ister. Ozan inşallah yarın bir gol atar." diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet
<< Önceki Haber Takım arkadaşına sahip çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER