Nusaybin'de polis 4 kişi gözaltına aldı, YDG-H'liler araçları gaspetti


Mardin'in Nusaybin İlçe Merkezi Dört yolda polis ekipleri bir kamyonet ile hafif ticari aracı durdurarak araçlardaki 4 kişiyi gözaltına aldı. Bunun üzerine olay yerinin 50 metre ilerisinde YDG-H üyeleri de kontak anahtarlarına el koyduğu bazı araçlarla yolda barikat oluşturdu.

Nusaybin ilçe merkezi Dört yolda Kobra tipi zırhlı araçla yolu kesen polis, bir kamyoneti durdurarak içerisindeki iki kişiyi indirdi. Şahısların üst aramasını yapan polis 2 kişiyi gözaltına alarak kamyonetle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.
Polis ekipleri daha sonra kamyonetin üç dört araç arkasında bulunan hafif ticari araca doğru koştu. Araçta bulunan 2 kişiyi indiren polis, üst aramasından sonra bu aracı ve içerisindeki 2 kişiyi de gözaltına aldı.
2 araç ve gözaltına alınan 4 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Şahısların gözaltına alınma gerekçesi öğrenilemedi.

Öte yanda hemen 50 metre ileride YDG-H üyeleri yoldaki araçların kontak anahtarlarına el koyarak sokağa çapraz park ederek barikat yaptı. Olayı duyan polis ekipleri bölgeye geldi. Ekiplerin gelmesiyle eylemciler ara sokaklara dağılarak izlerini kaybettirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de polis 4 kişi gözaltına aldı, YDG-H'liler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER