O fotoğraf Meclis'e taşındı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 19 2016
Trabzonspor'un yeni stadının açılışında; Türk bayrağı, Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın afişlerinin yanına Katar Emiri'nin dev fotoğrafının da asılması tepkilere neden oldu. CHP, tartışmalara yol açan konuyla ilgili TBMM'ye soru önergesi verdi.
Katar Emiri devlet büyükleri ile aynı karede
Trabzonspor’un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Açılış için stada asılan fotoğraflarda, Katar Emiri’nin fotoğrafının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın arasında olması dikkat çekti. Erdoğan’ın diğer yanında ise Atatürk ve Türk bayrağı afişi asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani, Ramada Otel'de gerçekleştirdikleri Türkiye-Katar Yüksek Stratejik İşbirliği Komite Toplantısı sonrasında yenilen akşam yemeğinin ardından yapımı tamamlanan Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışına katılmak üzere stada geldi.
Akyazı Stadı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmesinin ardından 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız ve Katar Milli Marşı çalındı.

Açılış öncesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından stat koltuklarına 40 bin Türk bayrağı ve 7 bin de Katar bayrağı bırakıldı.
Açılış öncesi stada asılan afişlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarının arasına Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani’nin fotoğrafı koyuldu. Erdoğan’ın diğer yanında ise Atatürk’ün ve Türk bayrağının afişleri konuldu.
TARTIŞMALI PANKART TBMM’DE
CHP’li Yarkadaş; “Katar Emirinin ülkemiz tarihindeki önemi ve yeri nedir?” diyerek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye sunduğu önergede
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü9.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar10.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


