Gazeteci Arzu Yıldız'a bir şok daha!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 18 2016
Adana'da silah yüklü MİT TIR'larıyla ilgili soruşturmayı yürüten savcıların Tarsus 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yaptıkları savunmayı yayınlayan gazeteci Arzu Yıldız, Tarsus 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandı.
Video: Arşiv
Yıldız, gazetecilik yaptığını belirterek “Birçok soruşturmada, yargılama görüntüleri Periscope üzerinden yayınlanıyor” dedi.
Mahkeme, Yıldız'a 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
Karara tepki gösteren Yıldız, temyize başvuracağını söyledi.
Görüntüleri yayınlayan sitenin yöneticisi Tahir Alperen'e 12 bin 600 TL para cezası verildi. Ceza ertelendi.
VIP UÇAK HABERİNE 4 YIL HAPİS
Kayyım eliyle kapatılan Millet Gazetesi Haber Müdürü Bülent Ceyhan İçişleri Bakanı Efkan Ala ile ilgili yaptığı bir haberden dolayı 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.
Ceyhan, bakanlıktan istifa ettiği halde, İçişleri Bakanlığı'na ait VIP uçaklarla Erzurum mitingine katıldığı belirtilen 'Oh ne Ala' başlıklı haberi ile, 'kamu görevlisine hakaret'le suçlandı.
Ceyhan, "Burada bir usulsüzlük vardı. Hakaret etmedim” dedi. Mahkeme uçuş kayıtlarını isteyerek davayı erteledi.
NOKTA DAVASINA YOĞUNLUK RÖTARI
Nokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven ve Murat Çapan'ın 'Selfie' kapağı nedeniyle yargılandıkları dava ertelendi.
'Terör örgütü propagandası yapmak ve Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek' suçlarından yargılanan gazetecilerin davası iş yoğunluğu nedeniyle ekim ayına ertelendi.
Güven ve Çapan 2 ay tutuklu kalmıştı.
2 ÇOCUK ANNESİ ARZU YILDIZ'A VERİLEN HAPİS CEZASINDA ŞOK DETAY
Mahkeme hapis cezasının yanı sıra 2 çocuk annesi olan Yıldız'ın annelik hakkından da men etti. 2 çocuğu üzerindeki velayet ve vesayet hakkını aldı.
Kararın temyiz edileceği öğrenildi. Ayrıca YouTube kanalındaki Segbis görüntüsüne erişimi engelleyen, talep eden savcı ve hakimlerle
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







