O haberi alınca çok heyecanlandı

Sezon başında önce Milwaukee Bucks'dan, Detroit Pistons'a ardından All-Star öncesi de Orlando Magic'e takası gerçekleştirilen Ersan İlyasova, bu transferlerin perde arkasını anlattı.

O haberi alınca çok heyecanlandı

NBA'nın gözde Türk oyuncusu İlyasova, "Transfer olduğum zaman kariyerim için önemli hedefler koymuştum. Detroit Pistons'daki eski coach'um Stan Van Gundy bana çok güvendiğini ve takım olarak yüksek hedeflerimizin olacağından bahsediyordu.Takıma alışmıştım her geçen gün form grafiğim artıyordu ama geçtiğimiz All-Star haftasında bana sürpriz bir şekilde Orlando Magic'e takas edildiğimi söylediler. Bu benim için şok etkisi yarattı . Bu aynı zamanda yaptığımız işin bir parçası bazı şeyler senin elinde olmuyor." dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER
Ersan İlyasova, "Şimdi Orlando Magic forması giyiyorum. Burada daha önce Milwaukee Bucks'ta antrenörlüğümü yapmış olan Scott Skiles ile tekrar bir araya geldim. Takım olarak genç bir yapımız var. Bana ilk geldiğim günden beri bütün takım arkadaşlarım büyük bir yakın ilgi gösterdi" şeklinde konuştu.

PLAY-OFF ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR
İlyasova sözlerini tamamlarken takımının Play-Off şansını da şu sözlerle değerlendirdi:

"Doğu Konferansı'nda bulunan takımların play-off'a kalmaları için aralarında çok fazla bir fark yok . Biz eğer maçlarımızı kazanıp iyi bir seri yakalarsak bu şansı yakalarız. Eski oynadığım takımlara göre burada daha az süre alıyorum. Daha fazla süre alırsam takıma daha fazla verimli olabileceğimi düşünüyorum"

BABANIZ KOBE´YE KARŞI OYNADI
İlyasova birde unutamayacağı anısını şu şekilde dile getirdi:

"Kobe Bryant gibi bir NBA efsanesine karşı oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kobe bizim dönemimizin en iyisi. Ona karşı oynadığım maçlar hepsi unutamayacağım anılar olarak kalacaklar. Çocuklarıma Babanız Kobe'ye karşı oynadı demenin gururunu yaşayacağım."

<< Önceki Haber O haberi alınca çok heyecanlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER