O hareketi t-shirt oldu

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. Haftasında oynanan olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçına damgasını vuran Salih Dursun'un hareketi T-Shirt oldu.

O hareketi t-shirt oldu

Trabzonspor Kulübü genç futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak hakeme gösterdiği hareketin resmini T-Shirt yaparak satışa çıkardı.

Yönetim Salih Dursun T-Shirt'lerinden elde edilecek geliri, başarılı genç hakemlere yurt dışı eğitimlerinde kullanmak üzere burs olarak vereceğini açıkladı.

Bu arada bordo mavili takımın başkanı Muharrem Usta twitter hesabından yaptığı açıklamada gelirin genç hakemlerin eğitimine ayrılacağını belirterek "Öğrencilere avantaj sağlamadan olmaz" yorumunu yaptı.

İlk etapta on bin adet olarak üretilen t-shirtler gelecek talebe göre yeniden üretilecek. Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan satışta sunulan t-shirtler siyah olarak tasarlandı. T-shirtün üzerinde Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği fotoğraf bulunuyor.

21 Şubat 2016 Pazar günü İstanbul'da oynanan karşılaşmanın 86. dakikasında Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Umut Bulut, Luis Pedro Cavanda'nın müdahalesi ile yerde kalmış ve hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını göstermişti.

Pozisyon sonrasında Luis Pedro Cavanda hakem Deniz Ateş Bitnel'e fiziksel temasta bulunduğu gerekçesi ile doğrudan kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Bunun üzerine hakemin elindeki kartı alan Salih Dursun da kartı hakeme gösterince doğrudan kırmızı kart ile oyundan atılmıştı. Dursun'un bu hareketi tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı.


CİHAN
<< Önceki Haber O hareketi t-shirt oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER