O örgütün adını açıkladı

Erdoğan havalimanındaki saldırı için konuştu: Büyük ihtimal DAİŞ

O örgütün adını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı için ''Büyük ihtimal DAİŞ olduğu ortada'' dedi. Erdoğan, İstanbul'da Fethiye Hasan Gümüşdağ Camii'nin açılışında şunları söyledi:

İSTANBUL'A UCUBE İNŞAATLAR YAPTIK

İstanbul’a çok yanlış yaptık, ucube inşaatlar yaptık. Ve bu ucube inşaatlarla İstanbulumuzun o güzelliğine bizler yanlışlık yaptık. Diyoruz ki kentsel dönüşüm yapalım, diyorlar ki yok. Yahu benim diyor burada 6 kat binam var. Benim 6 çocuğum var eee… Ben fazla çocuğun olmasın diyor. Ama öbür tarafta bir katlı olanı var.

Şuraları düzene sokalım. İmar planlarıyla bir kentsel dönüşüm yapalım. Bir yangın olduğu zaman itfaiye giremiyor. Bir deprem olsa o depreme dayanıklılığı olmayan binalar var, bunları şimdiden yıkalım ki depreme dayanıklı olsun. Bu konuda bir direnişle karşı karşıyayız. Ben cumhurbaşkanı olarak bunu söylüyorum. Dost acı ama gerçeği söyler. İstiyorum ki canımız yanmadan bunları yapalım. 

BÜYÜK İHTİMALLE DAİŞ

Bir şehit veriyoruz ama on tane teröristi de indiriyoruz, bunu da bilin. Havalimanında büyük ihtimalle DAİŞ oldukları ortada. Bunların islamla falan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. Çünkü bu dünyada bir kişiyi öldüren, tüm insanlığı öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk yaşlı kadın, bir yolculuk yapıyorlar hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. 

<< Önceki Haber O örgütün adını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER