Obama’ya Dubai’den iş teklifi

Başkanlık görev süresi 2017 başında bitecek olan Barack Obama, Twitter üzerinden ilk iş teklifini aldı.

Obama’ya Dubai’den iş teklifi

Eisa Bin Haydar adlı Dubaili bir avukat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Başkan Obama, sana ofisimde bir iş, maaş, ev, uçak bileti ve Arap ülkelerine gezi teklif ediyorum. Böylece İslam’da hoşgörünün ne anlama geldiğini görme fırsatı bulabilirsin” dedi.

“Teklifin tuhaf olduğunun farkındayım” diyen Bin Haydar, Obama’ya seslenmeye şöyle devam etti: “Müslümanları yakından tanımak ve siyasi tiyatrolardan uzak durmak için onlarla birlikte yaşamalısın.” Bin Haydar, Başkan Obama’ya ilk iş teklifini yapan kişi oldu.

Bin Haydar, Dubai merkezli Gulf News sitesine verdiği demeçte de şöyle konuştu: “ABD ve Batı basınında bazı kesimler, İslam’ı terör dini, Müslümanları da terörist olarak gösteriyor. Bu kesinlikle doğru değil. İslam hoşgörü, anlayış, affetme ve kabul etme dinidir. Terör dini değildir, Müslümanlar da terörist değildir. Batılıların İslam ve Müslümanları kabul edip anlamasının tek yolu, buraya gelip bizimle birlikte yaşamaları.”

Öte yandan bir kaç ay önce de Hillary Clinton’ın yaptığı bir mitingde destekçilerinden biri Obama’yı Yüksek Mahkeme’ye atamasını önermiş, Clinton da bunun güzel bir fikir olduğunu belirtmişti.

MHA
<< Önceki Haber Obama’ya Dubai’den iş teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER