Oğan: Türkiye'yi yönetenler milletin çıkarlarına hizmet etmeli


MHP Genel Başkan Adayı ve eski Milletvekili Sinan Oğan, Artvin Cerattepe'de yaşanan olaylara tepki gösterdi. Oğan, Türkiye'yi yönetenlerin kişisel menfaatlere değil, milletin müşterek çıkarlarına hizmet etmesi gerektiğini belirtti.

MHP Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Artvin Cerattepe'de yaşanan olaylar ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Türkiye'nin birçok yerinde huzursuzluğun zirveye çıktığını vurgulayan Oğan, "Artvin'de Cerattepe'de bir şirket tarafından maden araması yapılmasına karşı olan vatandaşlarımız ile güvenlik güçlerimiz arasındaki gerginlik herkesi olduğu gibi bizleri de tedirgin etmiştir." dedi.

Oğan, Türkiye'yi yönetenlerin kişisel menfaatlere değil, milletin müşterek çıkarına hizmet etmesi gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'nin yeraltı zenginliklerinin belli kesimlere rant için değil, insanların ortak faydası için kullanılması gerektiğini dile getiren Oğan, şu ifadeleri kullandı: "Bu noktada Artvinli kardeşlerimize tercihleri sorulmalı, yapacakları tercihe saygı duyulmalıdır. Her zaman 'sandık simsarlığı' yapan AKP, devletimiz ile milletimizi karşı karşıya getirmek yerine demokrasinin gereği olarak bir referandum vasıtasıyla Artvinlileri dinlemeli ve isteğine kulak vermelidir. Bunun yanında hukuki sürecin tarafsız şekilde işletilmesi gerekmektedir. Unutmamalıdır ki, polisimiz de, Artvin'deki kardeşlerimiz de dağımız da ırmağımız da bizimdir." CİHAN
<< Önceki Haber Oğan: Türkiye'yi yönetenler milletin çıkarlarına hizmet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER