Öğrenci cinayeti kamerada


Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Burak Pehlivan (21), 21 Mart'ta selamını almadığını iddia eden kişi tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü. Korkunç cinayetin kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, Pehlivan'ın önce darp edildiği sonra da boğazının kesildiği görülüyor.

Olay 21 Mart'ta Kocaeli Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde yaşanmıştı. Öğretmen Nuray Pehlivan ve emekli astsubay Abüdder Pehlivan'ın iki çocuğundan biri olan Burak Pehlivan (21), okulundan çıkıp bir çiğ köfte salonuna girdi. Dakikalar sonra aynı yere gelen Uğur Özelçi (25) ile Erkan Avcı (25) içeridekilere selam verdi. Özelçi'nin 'Naber lan' diye seslenmesine Burak Pehlivan 'İyiyim oğlum' diye karşılık verince sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra iki arkadaş Pehlivan'a saldırmaya başladı. Kavga sırasında Burak Pehlivan'a bıçakla saldıran Uğur Özelçi, gencin boğazını keserek yaraladı. Özelçi'nin olay yerinden kaçmasından sonra Burak Pehlivan yere düşerek hayatını kaybetti.

Korkunç cinayetin kamera kayıtları ortaya çıktı. İzleyenlerin kanını donduran görüntülerde, Pehlivan'ın darp edilmesi ve boğazının kesilmesi yer alıyor. Olay sırasında iş yerinde yaşanan panik de kameralar tarafından kaydedilmiş durumda.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenci cinayeti kamerada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER