'Öğrenci Dostu Seyhan'a Ordu'dan teşekkür geldi


Ordu'nun İkizce ilçesinde bulunan Yoğunoluk Çok Programlı Lise öğretmenlerinin sosyal medya üzerinden ulaştığı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, öğrencilerin ihtiyacı olan LYS hazırlık ve soru bankası kitaplarını gönderdi. Seyhan Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantıları devam ettiği esnada Ordu'dan gelen Coğrafya Öğretmeni Tuğrul Bulut, Başkan Karalar'a teşekkür plaketi verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın gönderdiği LYS hazırlık ile soru bankası kitapları öğrencileri mutlu etti. Seyhan Belediyesi'nin Adana'ya 711 kilometre uzaklıktaki Ordu'nun İkizce ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yaptığı bu yardım karşılıksız kalmadı. Ordu İkizce ilçesi Yoğunoluk Çok Programlı Lisesi coğrafya öğretmeni Tuğrul Bulut, sosyal medya üzerinden talep ettikleri eğitim yardımına olumlu cevap veren Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür plaketi verdi.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanabilmeleri için gerekli eğitim materyalini gönderdiği için teşekkür plaketi alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın duygulandığı gözlendi. Seyhan Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantıları devam ettiği esnada Ordu'dan gelen Coğrafya Öğretmeni Tuğrul Bulut'tan teşekkür plaketini alan Başkan Karalar, "İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının hangi şartlarda eğitim gördüklerini yakından biliyorum. Bu anlamda bize ulaşan her türden yardım talebine imkânlarımız ölçüsünde el uzatmaya çalışıyoruz. Ordu'dan gelen eğitim yardımı talebi de bu çerçevede değerlendirilmiştir. Belediyemizin yaptığı bu yardıma öğretmenleri aracılığıyla teşekkür gönderen tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Öğrenci Dostu Seyhan'a Ordu'dan teşekkür geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER