Veliden okul baskınına çok sert tepki!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 6 2015
Paylaş
X Post
Van’da bulunan Özel Serhat Eğitim Kurumları'na polis tarafından yapılan baskına öğrenci velilerinden çok sert tepki geldi.

Doğu Anadolu bölgesinin en çok madalya kazanan okullarından biri olan Van’daki Özel Serhat Eğitim Kurumları'nın bünyesindeki okullara polis baskın yaptı. Özel harekat polisi ve kobra araçla yapılan baskına öğrenci velileri büyük tepki gösterdi. Kızının bu okulda okuduğunu belirten Sevgi Tosun, “Emir kuluyuz biz görevimizi yapıyoruz diyenlere ben de Allah’ın kulu olun da bu zulme ortak olmayın diyorum.” diyerek tepki gösterdi.
Türkiye'nin değişik illerinde başarılarıyla öne çıkan okullara yönelik baskınlar 1 Kasım seçimlerinden sonra da devam ediyor. Sabah saat 07.00 sıralarında aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ekiplerinden çok sayıda polis ilk olarak Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan Serhat Lisesi, Nevbahar İlkögretim Okulu'na baskın düzenledi. Öğrencilerin okula geliş saatinde yapılan operasyonda bazı veliler okula gelerek içeri girmek isteyince kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis, avukatlar gözetiminde okuldaki aramalara devam ediyor.
AVUKAT BOZKURT: 7 KURUM MÜFETTİŞLERİ DENETİM YAPIYOR
Okul avukatlarından Avukat Reşat Bozkurt, içeride İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım İl Müdürlüğü’nün de arasında bulunan 7 kurum müfettişlerinin denetim yaptığını söyledi.
Polisin baskını ‘Paralel devlet yapılanmasına finans sağlamak’ iddiasıyla yaptığını aktaran Bozkurt, “İçeride İl Milli Eğitim Müdürlüğü, G
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Üç dava aynı gün görüldü; Özgür Özel: "Karşınızdaki kişiden çok korkuyorsunuz"2.Üç ayrı dava, tek günde üç duruşma: İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar3.DİSK-AR'ın araştırmasında korkunç gerçek ortaya çıktı: 1 Trilyon 167 milyar kayıp yaşandı4.AP Raportörü Sánchez Amor'dan sert çıkış: İmamoğlu davaları bağımsız yargıyla açıklanamaz5.İnfantino itirfa etti! Kırmızı kart için Trump telefonla aramış!
6.Casusluk davasında ara karar: Dört ismin tutukluluğuna mahkeme 'devam' dedi7.15 Temmuz’un bilinmeyen yüzü: Beştepe Karargâhı’nda o gece ne yaşandı?8.Netanyahu'dan, Trump’a Türkiye’ye F-35 engeli9.ABD Başkanı Trump, yarın Türkiye’ye geliyor10.UEFA'dan FIFA'ya sert tepki: Balogun'un kırmızı kart cezasının ertelenmesi kırmızı çizgiyi aştı

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

NUMAN YILMAZ YİĞİT
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Üç dava aynı gün görüldü; Özgür Özel: "Karşınızdak...

Üç ayrı dava, tek günde üç duruşma: İmamoğlu'ndan ...

DİSK-AR'ın araştırmasında korkunç gerçek ortaya çı...

AP Raportörü Sánchez Amor'dan sert çıkış: İmamoğlu...

İnfantino itirfa etti! Kırmızı kart için Trump tel...







