Öğrenciler hayallerinde ki evleri sergiledi


Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar Okulu öğrencileri, 'Hayalimdeki Ev' projesi kapsamında, çeşitli materyallerle oluşturdukları maket evleri açtıkları sergi ile öğretmen ve velilerin beğenisine sundu.

Çok sayıda veli ve öğrenci tarafından incelenen sergi büyük beğeni topladı. Öğrencilerin hayal dünyasında sahip olmak istedikleri birbirinden güzel ev modellerinin oldukça estetik olması dikkat çekti. 3A sınıf öğretmeni Veysel Övür, konuyla ilgili şunları söyledi: "İnsanları kendilerini en rahat ve huzurlu hissettiği yer evidir. Öğrencilerden hayallerindeki evi maketle anlatmalarını istedik. 23 öğrencimizin katıldığı yarışmada öğrencilerimizin hayallerini süsleyen çok ilginç ev modelleri çıktı. Projelerimiz velilerimiz tarafından da büyük ilgi gördü." dedi.

Serginin açılışını Okul Müdürü Abdülhadi Kaya yaptı. Kaya, serginin açılışında yaptığı konuşmada, her öğrencinin ayrı kabiliyetlere sahip olduğunu belirtti. Öğrencilerin, güzel işler yaptıklarını ifade eden Kaya, " 'Hayalimdeki Ev Projesi', geleceğe ışık tutacak bir projedir. Bu vesileyle 3A sınıfı öğrencilerini ve emeği geçen öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler hayallerinde ki evleri sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER