Öğrenciler Mutfak Günleri Yarışması'nda ödüle doymadı

Öğrenciler Mutfak Günleri Yarışması'nda ödüle doymadı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USET) öğrencileri, 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması'nda 7 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

USET öğrencileri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu sene 14.sü gerçekleştirilen 'Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması'na katıldı. İstanbul TÜYAP'ta gerçekleştirilen ve yurt içi ile yurt dışından aşçıların katıldığı yarışmada, üniversite takımının gözetmenliğini Öğretim Görevlisi Osman Özer ve kaptanlığını Hasan Biltekin yaptı.

Yarışma sonunda, Hasan Biltekin, Esin Burcu Sapmaz ve İsmet Burak Özdemirbaş 'Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması'nda birincilik kupası ve 3 altın madalya kazandı. Furkan Soyöz, Sena Koramaz ve Aybiçe Taylak 'Modern Türk Mutfağı Kategosi'nde 3 altın madalya elde ederken, İsmet Burak Özdemirbaş 'Üniversitelerarası Pizza Kategorisi 'nde 1 altın madalya, Esin Burcu Sapmaz 'Restaurant Tatlı Tabağı Kategorisi'nde 1 bronz madalya ve Bahattin Kırbıyık ise 'Üniversitelerarası Makarna Kategorisi'nde 1 bronz madalya kazandı.

Öğretim Görevlisi Osman Özer, "Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından büyük katılım olduğu yarışmada üniversitemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için takım halinde mücadele ettik ve başardık. Bize bu fırsatı sunan başta üniversitemiz yönetimine, yarışmaya katılarak büyük başarı elde eden arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler Mutfak Günleri Yarışması'nda ödüle doymadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER