Öğrencilere YGS öncesi çiğköfte ziyafeti


ADANA (CİHAN)- Özel Burç Üçgül Liseleri öğrencileri, YGS sınavı öncesi düzenlenen çiğköfte partisinde moral buldu. Üçgül Mezunları Derneği tarafından düzenlenen çiğköfte partisinde öğrenciler, ablalarından sınavla ilgili dikkat edilmesi gereken hususları öğrendi.

Özel Burç Üçgül Anadolu Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, mezun olan öğrencileri ile okul öğrencilerini bir araya getirerek, okul öğrencilerinin eski mezunların bilgi birikiminden faydalanmasına imkan sağladı. Evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek üzere yola çıkan Özel Burç Üçgül Liseleri, bu hedefe ulaşabilmek için birbirinden farklı sosyal faaliyetler düzenleyerek öğrencilerinin ufkunu geliştiriyor.

Özel Burç Üçgül Liseleri 12. sınıf öğrencileri YGS sınavı öncesi, Üçgül Mezunları Derneği üyeleri tarafından hazırlanan çiğköfte partisi ile moral depoladı. Düzenlenen çiğköfte partisinde renkli görüntüler oluşurken, mezunlarla, sınava girecekler hazırlanan sofrada sohbet etti, sınav ve üniversiteler hakkında konuştu.

Özel Burç Üçgül Liseleri Okul Müdürü Mustafa Gürhan, mezun öğrencilerine her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, okul öğrencilerinin mezun öğrencilerden öğreneceği çok şey olduğunu söyledi. Mezun öğrencilerle okul öğrencileri arasında oluşturulan diyaloğun çok önemli olduğunu belirten Gürhan, "Öğrencilerimiz, sınavlar ve üniversiteler hakkındaki en güncel bilgileri yeni mezunlarımızdan öğrenebilirler. Bu nedenle mezun öğrencilerimiz ile okul öğrencilerimiz arasında oluşturulacak bağlantı ve iletişim onların gelecekleri için çok önemli. Okulumuzdan mezun olan arkadaşlarımızın hem okullarına sahip çıkmaları hem de okul öğrencilerine yol gösterme adına düzenlemiş oldukları bu örnek davranıştan dolayı kendilerine teşekkür ederim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrencilere YGS öncesi çiğköfte ziyafeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER