Okula nefret operasyonu: 6 gözaltı

Yozgat'ta eğitim kurumlarını kapsayan operasyonda gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Okula nefret operasyonu: 6 gözaltı

Polisin  özel okul ve dershanelere yönelik operasyonunda O.K., N.Ö., Y.Ş., S.G., M.B. ve S.C. gözaltına alındı. 6 kişi, emniyette yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.



BUGÜN...

Isparta merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Aralarında Süleyman Demirel Üniv. eski rektör yardımcıları, genel sekreteri, öğretim üyeleri ile iş adamlarının bulunduğu 23 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Sabaha karşı Isparta, İstanbul, İzmir ve Ankara'da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında akademisyen ve iş adamlarının da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. Isparta merkezli 4 ilde yapılan operasyonun, 14 Mart'ta yine Isparta merkezli 6 ilde yürütülen ve aralarında Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun da bulunduğu 29 kişinin tutuklandığı operasyonun devamı olduğu belirtildi.

DÜN; 74 GÖZALTI

Şanlıurfa’daki operasyonda dün 32 kişi gözaltına alınırken, bunlar arasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin de yer aldı. Başsavcılığın talimatıyla dün sabah bazı ev ve işyerlerine baskın düzenleyen polis, bir okulda da arama yaptı. 

Afyonkarahisar merkezli 7 ilde dün düzenlenen operasyonlarda da 28 kişi gözaltına alındı. Aralarında tanınmış işadamlarının da bulunduğu isimler adliyeye sevk edildi. 28 kişiden 5'i tutuklandı.

Yozgat merkezli Çorum, Ankara ve Kırıkkale’de dün yapılan operasyonlarda ise hakkında yakalama kararı çıkarılan 14 kişiden 5’i gözaltına alındı.
<< Önceki Haber Okula nefret operasyonu: 6 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER