Okulun kayyımı operasyonu biliyormuş
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 15 2016
Tüm öğretmen ve çalışanları gözaltına alınan okula operasyon yapıldığı gün Almanca sınavı vardı. Kayyımların önceden hazırlık yaptığı ortaya çıktı
Trabzon’da ‘paralel’ safsatasıyla önceki gün sahur vakti kayyım yönetimindeki Alparslan Eğitim Kurumları’nın tüm öğretmen ve çalışanları gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında 6 ilde 67 farkı adrese yapılan operasyonlarda çoğunluğu eğitimci olan 54 kişi gözaltına alındı. Dün akşam saatlerinde savcılıkta işlemleri biten ve mahkemeye sevk edilen 6 kadın öğretmen çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
SAVCIYA GÖRE EĞİTİM-ÖĞRETİM BİTMİŞ
Bu arada, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı açıklama yaptı ve operasyonun, eğitim öğretimin aksamaması için eğitimin bittiği döneme denk getirilmesine özen gösterildiği savunuldu.
KAYYIM OPERASYONU ÖNCEDEN BİLİYORMUŞ, SINAV İÇİN HOCA AYARLAMIŞ
Oysa operasyonun yapıldığı gün okulda Almanca sınavı vardı. Kayyımlar önceden bu sınavın yapılabilmesi için 2 öğretmen tutmuş.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...7.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi8.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!9.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER









